Happyjuice sähkötupakka Lounge Virossa

Happyjuice sähkötupakka kauppa Virossa

Happyjuicella on varmasti koko Tallinnan kattavin nikotiinineste-valikoima. E-nesteitä löytyy niin hedelmäisistä, kuin tupakkaisistakin mauista, harvinaisempaa on se, että et löydä Happyjuicelta sopivaa sähkötupakkanestettä. Nikotiininesteitä löytyy vahvuuksilla 0mg – 20mg. Nikotiininesteet eivät vuonna 2017 sisällä valmisteveroa, kuten Suomessa, joten nikotiininesteet saa varmuudella edullisemmin Happyjuicelta Virosta. Nikotiininesteissä ei myöskään ole makurajoituksia, jos lempi nikotiininesteesi on mansikka, niin sitä myös saat ja löytyy varmasti hyllystä!

Happyjuicen työntekijät opastavat mieluusti sopivan nikotiininesteen valitsemisessa. Heillä on vuosien kokemus sähkötupakoista ja nikotiininesteistä.  Palvelua on saatavilla: Suomeksi, viroksi, venäjäksi, espanjaksi ja englanniksi!

Happyjuicen laitevalikoima on päätä huimaava! Sähkötupakoita löytyy mm. valmistajilta: Eleaf, Smok, Dot Mod, Wismec, Joyetech, Kangertech, Tesla jne. Lista on pitkä ja vakuuttava. Sähkötupakoita löytyy aina 10e aloittelijan pakkauksista 200e hintaisiin modeihin. Happyjuice vapeloungen työntekijät opastavat mielellään sopivan sähkötupakan valinnassa.

Mikäli olet hakemassa sähkötupakkaa Virosta, niin poikkea Happyjuicella ja löydät varmasti hakemasi Tallinnan edullisimmin hinnoin, nikotiininesteet myös!

Lounge palvelee joka viikonpäivä ja tarjolla on myös alkoholipitoisia virvokkeita!

Nikotiininesteiden haku ulkomailta ja etenkin Virosta kannattaa, Happyjuicen e-neste hinnat alkavat 1.95e/10ml (Suomessa 8e/10ml)

Katso lisää Happyjuicen loungesta: http://tallinnclub.com/happyjuice-vapelounge-2/

Huikea valikoima makutiivisteitä Happyjuicen uudistuneesta makutiivistekaupasta: https://www.makutiivisteet.com

Happyjuicen Facebook sivuilla on hyvää palautetta Suomen ja Viron suurimmasta sähkötupakkakaupasta! Katso FB-sivut: http://www.facebook.com/Happyjuiceeu

SISÄLLÄ HÖYRYTTELY ON SALLITTUA!

Aukioloajat:

Ma: 12-20

Ti: 12-20

Ke: 12-20

To: 12-20

Pe: 10-22

La: 10-22

Su: 10-16

Osoitteessa: Narva mnt 6, 10117, Tallinna (n. 200m Viru-keskukselta) KARTTA

Happyjuicen valikoimaan voi tutustua virolaiselta nettisivulta, näkyvissä mm. nikotiininesteet ja sähkötupakat: www.happyjuice.ee

Tervehdys! Happyjuice on Viron suurin ja edullisin sähkötupakkatuotteita tarjoava yritys. Happyjuicen vapeloungesta löytyy myös virvoikkeita: olutta, siideriä ja alkoholittomia virvokkeita. Nikotiininesteet, sähkötupakat, modit, tankit, rda jne. Tule ja ihastu tunnelmaan!

Happyjuice vapelounge Tallinnassa
TFV12 tankit 29.90e!
Dotmodin tuotteet Happyjuicen valikoimissa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Happyjuice sähkötupakka Lounge Virossa

Kommentointi on suljettu.